L-Arginine - Аргинин

Магазин за хранителни добавки в София-къде има хранителна добавка аргинин,l-arginine за сила и напомпване

четвъртък, 3 юли 2014 г.

Widgets

Аргини и цитрулин

 Влияе ли прием на цитрулин, върху действието на аргинин

Отключване на силата на аргинин и цитрулин: ползи от приемането им заедно като хранителни добавки"

Аргининът и цитрулинът са две мощни аминокиселини, които, комбинирани като хранителни добавки, предлагат набор от ползи за цялостното здраве и фитнес резултати. Тези две съединения работят синергично, за да поддържат различни телесни функции и да насърчават оптималното представяне.

Аргининът е известен с ролята си в насърчаването на производството на азотен оксид в тялото, което помага за подобряване на кръвния поток и циркулацията. Това може да има положителен ефект върху здравето на сърдечно-съдовата система, спортните постижения и дори сексуалната функция. Цитрулинът, от друга страна, играе ключова роля в цикъла на урея, като помага за отстраняването на амоняка от тялото и подпомага процесите на детоксикация.

Когато се приемат заедно, аргининът и цитрулинът могат да имат по-голям ефект, отколкото когато се приемат поотделно. Комбинацията от тези две аминокиселини може да подобри производството на азотен оксид, което води до подобрена вазодилатация и кръвен поток. Това може да доведе до по-добра доставка на хранителни вещества към мускулите, подобрена производителност при упражнения и по-бързо време за възстановяване.

В допълнение към ефектите си върху кръвообращението и ефективността, аргининът и цитрулинът също предлагат ползи за имунната функция, регулирането на хормоните и цялостното клетъчно здраве. Подпомагайки тези основни процеси в тялото, тези аминокиселини могат да помогнат за оптимизиране на цялостното здраве и благосъстояние.

В заключение, комбинацията от аргинин и цитрулин като хранителни добавки може да осигури широк спектър от ползи за хора, които искат да подобрят своето здраве и производителност. Независимо дали сте спортист, който иска да подобри капацитета си за упражнения, или просто търсите да поддържате цялостното си благосъстояние, включването на тези две мощни аминокиселини в ежедневието ви може да бъде ценно допълнение към вашия режим на добавки.
 
Fhl.bg - онлайн хранителни добавки

Няма коментари:

Публикуване на коментар