L-Arginine - Аргинин

Магазин за хранителни добавки в София-къде има хранителна добавка аргинин,l-arginine за сила и напомпване

понеделник, 13 февруари 2017 г.

Widgets

Аргинин за отслабване

Аргинин повече мускули и по-малко мазнини


Отслабва ли се наистина от аргинин. Много изследвания са били публикувани през последните години за действието на аминокиселината L-аргинин при отслабване. Освен че помага за отслабване, аргинина запазва мускулите. Така след дългосрочен прием на L-аргинин, ставате по-изчистени и релефни. Има няколко теории за механизма по който действа Аргинина: 

- Първата е, че аминокиселината прави андрогенните рецептори по-ефективни. 
- Другата е, че аргинин повишава мускулния растеж чрез увеличаване на нивата на NO и хормон на растежа. 
- Третата L-аргинин повишава активността на cGMP (цикличен гуанозин монофосфат) в мускулите, така те изгарят повече мазнини и захари и по-малко протеин.

Отслабване с Аргинин


В ново Проучване изследователи от Texas посочват и друг механизъм. Те открили, че "диетичната добавка Аргинин селективно намалява мастната тъкан, като същевременно повишава активността на гените за повишаване на активността на AMP-активирана протеин киназа (АМРК) и PPAR-гама коактиватор 1 алфа мощен регулатор на митохондриалното окисляване.

За много Аргининът е незаменим, когато става въпрос за загуба на тегло, загуба на мазнини или изграждане на мускулна маса. Приемът на аргинин преди тренировка засилва кръвоснабдяването и видимо артериите се увеличават. Напомпаните мускули освен визуалния ефект имат и редица ползи с които подобрявате интензивните тренировки. Но новите проучвания доказват, че Аргинин практически няма ефект върху телесното тегло, но той се отразява на телесния състав. Тоест ставате с по-нисък процент подкожни мазнини и повече мускулна маса. Което е и основна цел на фитнеса.
Така, че комбинация от аргинин и добавки за отслабване от https://green-coffee.bg/ е добър ход в диетите за изчистване на мазнините.

Може да комбинирате успешно Л карнитин и Аргинин - прочети полезна информация тук
Fhl.bg - онлайн хранителни добавки

Няма коментари:

Публикуване на коментар