хранителни добавки при Ниско либидо

Мнение за Applied Nutrition ABE (All Black Everything)

 Един от новите и най-ефективни азотни бустери Applied Nutrition ABE (All Black Everything)

Повечето от нас имат рутина преди да отидат на фитнес, психическа нагласа и подготовка да отидем и да се възползваме максимално от времето, което имаме там. Ако приемате някакъв предтренировъчен азотен бустер то Applied Nutrition ABE (All Black Everything) определено заслужава Вашето внимание. 

Знам, че хората имат различни предпочитания от кафе или red bull до собствена смес от фитнес добавки, която си приготвят преди тренировка. Но All Black Everything (ABE) е нещо което ще ви изведе до нови постижения и собствени рекорди.



  Със смесица от мощни съставки, предназначени да подобрят фокуса, енергията и издръжливостта, ABE е вашият най-добър спътник в преследването на най-добри резултати във фитнеса. Искам да Ви запозная, какво е моето мнение и опита ми от използването на този азотен бустер.



Ревю на Applied Nutrition All Black Everything (ABE) 

Applied Nutrition ABE е продукт, който изцяло промени начина ми на тренирвки. Пробвал съм доста неща, но този Pre-worкout ти дава по-различно изживаване за това искам да споделя опита си с него, с вас. Мисля че ще е полезно и по този начин ще разберете ,дали това е за вас, както ще изложа и неговите плюсове и минуси, които съм намерил. Ще ви споделя и трик, който мисля, че е полезен за всеки един от вас .

 

Какви са основните ползи от приема на Applied Nutrition ABE, които открих ?

Applied Nutrition ABE, както споменах по-рано е Pre-workout с голям потенциал. Това, което мога да кажа е, че се усеща значително повече от другите азотни бустери, които съм пробвал, за мен обаче това дали е толкова силен не е от най-голямо значение. Това, което ще усетите 15 минути след приема му е прилив от енергия съчетано със чувство, което аз определям, все едно „кръвта ти кипи“ . Имаш повече фокус, енергия, напомпването в залата е невиждано до сега, съответно вдигаш обема на тренировката правиш прогрес и това в дългосрочен план, води до покачване на мускулна маса.

Защо аз реших до ползвам Applied Nutrition ABE и защо мисля, че не е за всеки?

Това, което съм обсъждал с познати и фитнес треньори е, че азотния бустер не е за всякакъв тип хора. Тази хранителна добавка се усеща веднага и то значително. Продукта ви снабдява с много енергия, която трябва да се изразходи някъде. Да речем, че вие сте фитнес ентусиаст или професионалист, който тренира всеки ден и иска малко помощ в някои дни за да подобри резултатите от минали опити или просто днес си имал кофти ден и имаш нужда от малко помощ, ако твоите тренировки са достатъчно интензивни и тежки Applied Nutrition ABE със сигурност ще ти бъде от полза. Това е нож с две остриета, обаче ако решите да приемате азотен бустер всекидневно и то в големи дози, ще усетите само негативните ефекти от продукта, както и ще привикнете доста бързо към ефекта. 

Аз лично съм избрал Applied Nutrition ABE като верен помощник, който седи в сака ми когато имам нужда от него поради три причини, а те са : качество, състав и невероятен вкус. Качеството е безкомпромисно, продукта е направен в GMP условия, което гарантира, че всичко което пише на етикета на продукта е достоверно и няма за какво да се притеснявате по отношение за суровина и произход. Също така продукта е тестван за атлети и е проверен за всички субстанции, които са забранени и биха могли да доведат до проблеми при състезателите. Точно за това, ако сте професионалист ви препоръчвам Applied Nutrition ABE с две ръце.

 

Как ви съветвам да приемате Applied Nutrition ABE?

Аз ползвам азотния бустер по следния начин, това според мен не трябва да бъде добавка, която да консумирате постоянно без да прекъсвате и сега ще обясня защо. Ползвайте Applied Nutrition ABE, като “ SOS” бутон, който да знаете че винаги можете да натиснете и ще ви помогне, както и няма да ви разочарова. Това, което имам в предвид е да ползвате азотния бустер тогава, когато наистина усещате, че имате нужда от помощ да се представите добре. Чувствате се изморени, не сте спали добре днес, нямате мотивация и всичко ви кара да не отидете на тренировка, но вътрешно знаете, че точно тогава е най-важно да отидете, тогава използвайте Applied Nutrition ABE. Всекидневната употреба на азотен бустер води до привикване и спирате да усещате ефекта от продукта, като трябва да знаете, че приемайки тази хранителна добавка вие форсирате организма си, което не е добра идея в дългосрочен план. Тази умора, която вие притъпявате със моментния приток на енергия от предтренировъчните продукти с времето може да доведе до вероятност от контузия или да избие някъде другаде, без дори да усетите от какво може да се е получил проблема.

 

Заключение

Applied Nutrition ABE е тестван и притежаващ два сертификата продукт, качеството е феноменално а вкусовете са черешката на тортата. Ако използвате продукта предпазливо ще се насладите на пълния му потенциал, като няма да се притеснявате от куците дни, които могат да ви попречат да достигнете резултатите, които търсите. Аз се доверих на Applied Nutrition ABE и не сгреших, предполагам и ти искаш да покажеш на какво си способен, ако е така вече знаеш какво да избереш.


По-нова По-стара

Най-добрия креатин

creatine.bg

Форма за контакти