хранителни добавки при Ниско либидо

Мнение за Applied Nutrition ABE Pump Zero Stim Pre-Workout

 Все по-често пазара на фитнес добавки и по-специално категорията на предтренировъчните азотни бустери изпитва дефицит на продукти без стимуланти. Много хора тренират вечер и когато приемат тези продукти имат проблеми със съня. Колкото и интензивна да е тренировката и съставките в продуктите да се изразходват проблема с безсънието остава. Но това не е проблем само на вечерните тренировки, когато азотния бустер има стимуланти като кофеин, то не всеки е Ок, да ги приема.

Ето защо лидерите в индустрията на хранителните добавки Applied Nutrition пуснаха на-пазара своя нов предтренировъчен азотен бустер ABE Pump Zero Stim Pre-Workout . Кое е новото и какви са предимствата, нека направим нашето Ревю на Applied Nutrition ABE PUMP?



Какво е Applied Nutrition ABE Pump Zero Stim Pre-Workout

ABE PUMP мощна формула без стимуланти, богата на ноотропици, предназначена да осигури напомпване по време на тренировка, фокус и концентрация за всяко едно повторение в сериите, енергия и издръжливост по време на най-интензивните ви тренировъчни сесии.


Какво съдържа?


Кратко описание на всяка една от съставките в продукта:

  1. Цитрулин малат 2:1: Аминокиселина, която помага за подобряване на издръжливостта и възстановяването след тренировка чрез подпомагане на азотния оксид и увеличаване на кръвообращението.
  2. Бета аланин: Аминокиселина, която увеличава нивата на карнозин в мускулите, помагащ за намаляване на мускулната умора и подобряване на мускулната издръжливост.
  3. Креатин монохидрат: Натурално вещество, което подпомага енергийния метаболизъм в мускулите, повишавайки производството на ATP и подобрявайки мускулната издръжливост и силата.
  4. Таурин: Аминокиселина, която подпомага хидратацията на клетките, повишава мускулната издръжливост и помага за намаляване на мускулната умора.
  5. Аргинин силикат инозитол (Nitrosigine®): Съчетание от аминокиселина аргинин и инозитол, което подпомага производството на азотен оксид, който подобрява кръвообращението и разширява кръвоносните съдове.
  6. Холин битартарат (VitaCholine™): Витаминоподобно вещество, което подпомага функциите на мозъка, нервната система и мускулите.
  7. FitNox™ (екстракт от Moringa Oleifera, екстракт от Punica Granatum, екстракт от Kaempferia Parviflora): Комбинация от растителни екстракти, които подпомагат кръвообращението, увеличават енергията и издръжливостта.
  8. AstraGin® (екстракт от корен на Astragalus Membranaceus и екстракт от корен на Panax Notoginseng): Патентован комплекс от растителни екстракти, който подпомага абсорбцията на хранителни вещества, включително аминокиселини и витамини.
  9. Хималайска розова сол: Минерална сол с високо съдържание на минерали, която помага за хидратацията и електролитния баланс.
  10. Цвят (червено цвекло): Естествен цвят, добавен за визуално подобрение на продукта.
  11. Подсладител (сукралоза): Изкуствен подсладител, който добавя сладост без да повишава нивата на захар в продукта.
  12. Ниацинамид: Форма на витамин B3, който подпомага енергийния метаболизъм и здравето на нервната система.
  13. Витамин В12: Витамин, който играе важна роля във въглехидратния, метаболизма на мазнините и преобразуването на хранителните вещества в енергия.

 

Какво е моето лично мнение и опит с продукта Applied Nutrition ABE Pump?

ABE Pump е без стимуланти, което е добре за мен. Има няколко патентовани съставки, които обаче са с прозрачен и ясен етикет, кое за какво помага и служи. Някои от тях подобряват усвояването и действието на съставките. След като научих за тях, дори ги търся и в етикетите на други продукти. Според мен Applied Nutrition не пестят а напротив, включват съставки които оскъпяват продукта, но подобряват неговото действие и ефект!

 Много добро напомпване, през цялата тренировка, като това продължава и доста след нея. Вкусовете са приятни, не се натрапчиви и много сладки. Не се чувствам изнервен и прекалено превъзбуден въпреки че видимо тренирам по-интензивно. Аз лично харесвам и препоръчвам продукта. Цената му е приемлива една доза излиза около 2,2 лв.


По-нова По-стара

Най-добрия креатин

creatine.bg

Форма за контакти