хранителни добавки при Ниско либидо

Аргинин - азотен бустер предтренировъчна фитнес добавка

Всеки фитнес ентусиаст търси начини да подобри тренировките и представянето си в залата. Аргинин е основната съставка във всеки азотен бустер известен с ролята си на усилвател на азотния оксид. В тази статия ще Ви запознаем, как действа аргинин, като азотен бустер и защо е важна фитнес добавка преди тренировка.



Аргинин - азотен бустер предтренировъчна фитнес добавка


Какво е аргинин?

Аргининът е полуесенциална аминокиселина, която играе решаваща роля в различни физиологични функции в тялото. Той се произвежда естествено в тялото, но може да бъде получен и чрез хранителни източници или добавки. Аргининът е прекурсор на азотния оксид, молекула, която помага за отпускане на кръвоносните съдове и подобряване на притока на кръв, което е жизненоважно за доставянето на хранителни вещества и кислород до мускулите по време на тренировка.


Аргинин като усилвател на азотен оксид

Едно от основните предимства на аргинина е способността му да увеличава производството на азотен оксид в тялото. Азотният оксид е вазодилататор, което означава, че помага за разширяване на кръвоносните съдове, което позволява подобряване на кръвообращението. Този повишен кръвен поток може да доведе до по-добра доставка на хранителни вещества към мускулите, подобрена мускулна помпа по време на тренировки и подобрено цялостно представяне на упражненията.


Значението на аргинина като добавка преди тренировка

Включването на аргинин преди тренировка има няколко предимства за вашите фитнес цели. Като повишава нивата на азотен оксид, аргининът може да помогне за увеличаване на издръжливостта, намаляване на умората и подобряване на възстановяването на мускулите след тренировка. Освен това подобреният кръвен поток може да доведе до по-добро напомпване на мускулите, повишено доставяне на хранителни вещества и като цяло по-добро представяне на тренировката.


Как да включите аргинин във вашия фитнес режим

Можете да изберете фитнес добавка с аргинин на капсули или на прах на най-ниска цена от fitnessdobavki.bg. Нормален прием е от 2 до 5 грама дневно, 30 минути преди тренировка. 


Заключение

Аргининът служи като ценен азотен бустер и добавка за фитнес преди тренировка за хора, които искат да подобрят своите физически резултати. Чрез увеличаване на нивата на азотен оксид аргининът ще подобри кръвния поток, мускулното напомпване, издръжливостта и възстановяването, което го прави универсална фитнес добавка. 

По-нова По-стара

Най-добрия креатин

creatine.bg

Форма за контакти