хранителни добавки при Ниско либидо

Мнение за Applied Nutrition Pump 3G Pre-Workout (Zero Stimulant)

Pump 3G Zero е версията без стимуланти на Applied Nutrition Pump 3G. Още една версия За любителите на азотни бустери без кофеин. По-концентриран от ABE Pump Zero Stim, зареден с най-популярните и изследвани съставки, за да помогне за нацепване по време на тренировка, фокус и концентрация, както и подобрена издръжливост, сила и експлозивност.

Мнение за Applied Nutrition Pump 3G Pre-Workout (Zero Stimulant)

Каква е разликата между Pump 3G Pre-Workout (Zero Stimulant) и  ABE Pump Zero Stim


Pump 3G Pre-Workout (Zero Stimulant)

  1. 375g | 50 Scoops
  2. 5g Citrulline | 3g AAKG | 3g Creatine | 2g Beta-Alanine 
  3. дневна доза от 15 грама 





ABE Pump Zero Stim

  1. 500g | 40/20 Scoops
  2. 10g Citrulline Malate 2:1 | 3g Creatine | 2g Beta-Alanine
  3. дневна доза от 25 грама 



 Както виждате добавен е Аргинин алфа кетоглутарат (ААКG), като и е намален Цитрулин малат. Аз винаги съм залагал на това какво усещаш като приемаш един продукт, а не какви са цифричките на милиграмите в състава. Все пак наистина възниква въпроса, защо се пускат няколко варианта на азотни бустери без стимуланти и каква е разликата между тях. 


  1. Цитрулин малат 2:1: Аминокиселина, която помага за повишаване на азотния оксид в тялото, подобрявайки кръвообращението и мускулната издръжливост.
  2. Аргинин алфа кетоглутарат (ААКG): Аминокиселина, която подпомага производството на азотен оксид, повишавайки кръвообращението и издръжливостта при тренировка.
  3. Креатин монохидрат: Естествен съставен елемент, който подобрява енергийния метаболизъм и повишава издръжливостта и силата на мускулите.
  4. Бета-аланин: Аминокиселина, която помага за намаляване на мускулната умора и повишаване на мускулната издръжливост.
  5. Естествен аромат: Натурален ароматизатор, добавен за вкус и аромат.
  6. Регулатори на киселинността (лимонена киселина, натриев бикарбонат): Съставки, които регулират pH баланса в продукта, подобрявайки вкуса и стабилността му.
  7. Таурин: Аминокиселина, която подпомага хидратацията на клетките и увеличава мускулната издръжливост.
  8. L-тирозин: Аминокиселина, която подпомага мозъчната функция и намалява умората.
  9. L-теанин: Аминокиселина, която има успокояващ ефект върху нервната система.
  10. Витамин В3 (ниацинамид): Витамин, който подпомага енергийния метаболизъм и здравето на кожата, нервната и дигестивната система.
  11. ВиоРеrіnе® (екстракт от черен пипер): Екстракт, който подпомага абсорбцията на хранителни вещества в организма.
  12. Подсладител (сукралоза): Изкуствен подсладител, добавен за подобряване на вкуса на продукта.
  13. Естествен цвят (червено цвекло): Натурален цвят, добавен за визуално подобрение на продукта.
  14. Витамин В12 (цианокобаламин): Витамин, който помага за образуването на червени кръвни клетки и подпомага нервната система.

Когато сравняваме Applied Nutrition Pump 3G Pre-Workout (Zero Stimulant) и Applied Nutrition ABE Pump Zero Stim, важно е да отбележим, че и двете са предтренировъчни добавки без стимуланти, предназначени да подпомогнат тренировката без да предизвикват нервност или повишено сърдечно кръвно налягане. Въпреки че и двете са произведени от Applied Nutrition, има някои минимални разлики в състава. По скоро във Pump 3G се търси ефект на по-малка доза. Ефекта на напомпване, издръжливост и фокус и при двата продукта е еднакъв. Ефективни са и действат.  Вкусовете при Pump 3G се различават от тези при ABE Pump Zero Stim. Това е въпрос на предпочитание. Цената на дневна доза при Pump 3G излиза около 2,60 лв. 



По-нова По-стара

Най-добрия креатин

creatine.bg

Форма за контакти