L-Arginine - Аргинин

Магазин за хранителни добавки в София-къде има хранителна добавка аргинин,l-arginine за сила и напомпване

петък, 11 септември 2015 г.

Widgets

Протеин и Аргинин

С кои Хранителни добавки може да се комбинира Аргинин

Комбинация от Протеин и Аргинин

Въпрос: Искам да натрупам мускулна маса,тренирам сутрин,и ми е трудно с пред тренировъчното хранене и приема на аргинин или азотен бустер.Аз знам, че трябва да се взема азотен бустер на празен стомах, но как да се случи да е на празен стомах ,и едновременно да закусвам преди тренировка с протеинов шейк и въглехидрати?

Отговор Приемайте NO буустер, веднага след като се събудите.30 минути по-късно, вземете 20 грама от Вашия суроватъчен протеинов шейк.Добавете към него 20-40 грама въглехидратиза спиране на катаболните хормони от нощта , и да помогне за по-добра тренировка.

AAKG /L-Arginine  се усвоява по-добре, когато е приет на гладно. Около времето за тренировка схемата на прием е следната: приемай аргинин 45 минути, преди времето на тренировката. После изчакай докато отидеш в залата, преди да консумираш протеинов шейк и въглехидрати. Това ще ти даде възможност да се възползваш от най-доброто, което предлагат двата суплемента, без да си влияят един на друг.


 Хората ,които използват азотни бустери са добре информирани за важността на азотния окис за изграждане на мускули и подо­бряване на възстановяването. N0 по­мага за разширяване на кръвоносните съдове, така че повече кръв достига до натоварваните по време на тренировка мускули. Това е важно за доставката на хранителни вещества като глюкоза, която помага за производството на енергия, и аминокиселини за стимули­ране на протеиновия синтез.  

Азотният окис още позволява засиле­на доставка на анаболни хормони като  като хормон на растежа и testosteron и IGF-1-инсулиноподобен фактор на растежа ,ключови фактори за покачване на мускулна маса. Тестостерона е от основно значение за повишаването на силата. Сега има начин да направите азотния оксид още по-силен. Може да повишите нивото на азотен окис, като направите прием преди тренировка на ком­бинация от аргинин и суплементи които съдържат цитрулин малат, като Scivation Xtend  Тъй като CitruLyn лесно се преобразува в аргинин в организма, тази синергична ком­бинация помага за покачване на N0 повече, отколкото приемане на добавките поотделно.Направено изследване по­твърди тези твърдения, а резултатите са впечатляващи.
Fhl.bg - онлайн хранителни добавки

Няма коментари:

Публикуване на коментар